lørdag den 11. november 2017

Folkeskolen i Kolding Kommune har resultater over landsgennemsnit

De ansatte i Kolding Kommunes dagtilbud formår sammen med forældrene at sikre et godt fundament for børnenes menneskelige udvikling og for den kommende skolegang.

De ansatte i Kolding Kommunes folkeskoler evner sammen med eleverne og forældrene at bygge videre på dette gode fundament, så Kolding Kommunes folkeskoler kan markeres med grønt på det kort over Danmark, der viser om kommunen ligger på, over eller under gennemsnittet af skolevæsener målt på karakterer. Grøn farve er skolevæsener over gennemsnittet, grå på gennemsnittet og rød under gennemsnittet. Og samtidig trives folkeskoleeleverne i Kolding Kommune og udvikler sig positivt også på områder, der ikke kan måles med karakterer.


Alle kommunale bestræbelser i dagpasningen og i folkeskolen i fremtiden bør gå på at fastholde og udbygge placeringen blandt de grønne kommuner.Dette skal gøres med stor politisk varsomhed, så man ikke i misforstået forandringsiver kommer til at smide barnet ud med badevandet. Begge områder er meget følsomme organismer.


Derfor bør man, inden der besluttes udviklings- og forandringstiltag, analysere dagpasningen og folkeskolen, så man kan afdække årsagerne til, at de to områder ligger så flot, som de gør.


Ud fra denne analyse og denne viden kan man så om nødvendigt træffe beslutninger om udviklingstiltag, der eventuelt måtte vise sig nødvendige for at sikre og videreudvikle det nuværende niveau stille og roligt - på en evolutionær basis, der bygger videre på praktisk viden og erfaring.


Hvor har de ansatte i Kolding Kommunes dagpasnings- og folkeskoleområder dog meget at være stolte over. Deres indsats fortjener i allerhøjeste grad støtte, opbakning, respekt, værdsættelse og anerkendelse.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-11-11-mor-til-skoleelev-i-vordingborg-hun-bliver-ikke-saa-dygtig-som-hun-kunne